interieur styling, interieur, styling, verkoopstyling, verkoop, 3d tekeningen, artist impression, impressions, artist, schetsen, plattegrond, Q creationz, qcreationz
interieurstyling
drie dimensionaal, visualiseren, visual
verkoopstyling, styling, restyling
projecten monique van liempd
redactioneel Q CreationZ, qcreationz
contact, monique van liempd
 
3D tekeningen
 
visualisatie, schetsen, ontwerpen, visual, visuals, tekeningen, 3D, 3 dimensionaal, impressies, artist impression, impressions, verkooptekening, verkooptekeningen, verkoop, makelaar, projectontwikkelaar

Om een goed beeld te geven van het interieuradvies, werken wij met 3D tekeningen, ook wel artist impressions genoemd. Deze visuals geven een goede impressie van de mogelijkheden binnen een ruimte.

Artist impressions laten zien hoe de ruimte ingedeeld wordt, welke materialen en kleuren er worden toegepast, waar de verlichting komt en hoe de totale sfeer er uiteindelijk uit zal gaan zien.

Het maakt niet uit wat voor ruimte het betreft, wij tekenen het voor u. Van plattegrond, tot 3D schetsen, tot realistische impressies.

De 3D modellen worden op schaal getekend en zijn makkelijk aan te passen aan de wensen en eisen van de opdrachtgever. Visualisatie geeft zekerheid, u komt niet voor onverwachte situaties te staan tijdens de uitvoering van de styling.

Speciaal voor makelaars en projectontwikkelaars vervaardigen wij 3D impressies vanaf plattegronden. Deze werken verkoopbevorderend en geven een goede indruk van een voorgenomen verbouwing, aanpassing of herbestemming. Nog voor de werkzaamheden starten, geeft visualisatie een indruk van het eindresultaat.

Q CreationZ kan leegstaande- en nieuwbouwwoningen virtueel inrichten tot een modelwoning, om zo een voorbeeld te kunnen laten zien aan potentiële kopers.
Zie voor meer informatie ook het onderdeel verkoopstyling.

Naast het standaard interieur tekenwerk, maken wij ook impressies voor standbouwers, en evenementen bureau's. Ons motto is: Zien is kopen.

Klik hier voor voorbeelden

 
styling, interieur, advies, ontwerp, schets, artist impression, verkoopstyling, Q creationz, qcreationz