interieur styling, interieur, styling, verkoopstyling, verkoop, 3d tekeningen, artist impression, impressions, artist, schetsen, plattegrond, Q creationz, qcreationz
interieur styling, interieurstyling, stylist, styliste
3D schets, schetsen, visuals, tekeningen
verkoop styling, verkoopstyling, verkoopklaar
projecten, Q CreationZ, qcreationz
redactioneel, lifestyle dordrecht, krant, artikel
contact, monique van liempd, Q CreationZ, Dordrecht
 
Interieur Styling
 
interieurstylist, interieurstyliste, interieur stylist, interieur styliste, creatief, plattegrond, kleuradvies, verkoopstyling, verkoop styling, interieur

Interieur styling is net als een visitekaartje een middel om mee te communiceren.
Met een stijlvolle presentatie versterkt u de herkenbaarheid van de bedrijfsidentiteit. Witte wanden en een stukje kunst aan de muur zijn tegenwoordig niet genoeg om onderscheidend te zijn van de concurrent.

Of het nu gaat om een winkelruimte, een showroom, entree, kantoor of vergaderruimte, het zijn allemaal ruimtes waar uw medewerkers en klanten komen. Ruimtes waar men een indruk krijgt van de identiteit van het bedrijf.
Het is bewezen dat een goede interieur styling de stemming van de bezoekers positief beïnvloedt en tevens een prettige en motiverende werksfeer biedt aan de werknemers.

Q CreationZ is in staat om de sfeer en uitstraling van een interieur te optimaliseren. Met een goed concept en een uitgebalanceerd gebruik van kleuren, decoraties en accessoires kan een werkomgeving al snel sfeervoller worden gemaakt.

Q CreationZ verzorgt een totaalpakket voor een complete interieur styling.
Wij zorgen voor een bijpassend concept, maken een helder ontwerp en aansluitend daarop regelen wij ook de uitvoering, zodat u hier geen omkijken naar heeft.
De schetsontwerpen worden tussentijds gepresenteerd, in de vorm van driedimensionale schetsen, die een helder beeld geven van het beoogde eindresultaat.

Na de uitvoering zult u zien dat door deze frisse wind de betreffende ruimte representatiever en comfortabeler wordt ervaren. Een plek waar u, uw werknemers en klanten aangenaam zullen verblijven en telkens weer verrast worden door de sfeer!

Klik hier voor voorbeelden

 

 
styling, interieur, advies, ontwerp, schets, artist impression, verkoopstyling, Q creationz, qcreationz