Q CreationZ - interieur styling
kleuradvies
metamorfose
sfeeradvies
verkoopstyling
muurschildering
cadeaubon
Q CreationZ
publicaties, media
 
Kleuradvies - Op het weer na blijken kleuren de grootste invloed te hebben op de menselijke geest en zijn stemmingen.
De psychologie van kleur is tegenwoordig dan ook een serieus onderwerp van studie op universiteiten. Het is bewezen dat kleuren een invloed op onze psyche en zelfs op de lichamelijke functies kunnen hebben.

Vandaar dat een goede kleurenkeuze in het interieur belangrijk is om een optimale sfeer te verkrijgen. Kleuren kunnen dus de stemming in het interieur en de sfeer in het huis bepalen.
Een goede kleurenkeuze van een ontvangstruimte, een openbare ruimte of een kantoor kan de zelfs de stemming van het personeel of bezoekers positief beïnvloeden. Vandaar dat een goede kleurenkeuze die past bij de persoonlijkheid een belangrijke basis is.

Q CreationZ is gespecialiseerd in het geven van kleuradviezen. Tijdens een kennismakingsgesprek wordt aan de hand van voorbeelden en vragen gekeken wat de voorkeuren van de klant zijn. Ook wordt de desbetreffende ruimte gefotografeerd.

De presentatie van het kleuradvies gebeurd door middel van een aantal digitale fotobewerkingen, zodat van te voren al duidelijk te zien is hoe het eindresultaat zal gaan worden.
Ook de uitvoering van het schilderwerk kan door Q creationZ worden verzorgd.

  muurschildering badkamer, zebra muurschildering, negelen, zee, afrika, Q badkamer, zebra muurschildering, negelen, zee, afrika, Q
 
kleuradvies, kleuren advies, woonkamer, slaapkamer, eetkamer, living, hal, keuken, sfeer, kleur, metamorfose, 2006, 2007, Q CreationZ