Q CreationZ - interieur styling
kleuradvies
metamorfose
sfeeradvies
verkoopstyling
muurschildering
cadeaubon
Q CreationZ
publicaties, media
 
Een muurschildering is een unieke blikvanger in het interieur, een sfeermaker met een persoonlijk tintje.

Een blauwe Mediterranee zee, een Toscaans landschap met olijfbomen of een bountyeiland met palmbomen.
Een stuk muur omgetoverd tot een blauwe wolkenlucht met vogels, een Italiaanse fresco, een oude reklame-schildering, of gewoon een mooi gedicht op de muur.

Je kunt denken aan de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, ontvangstruimtes, horeca gelegenheden, kantoor, werkplek, enz. Overal dus!
Naast muren kan je ook denken aan schilderingen op het plafond, sfeervolle geschilderde details op kastjes, stoelen en tafels. Ook kunnen de schilderingen op een paneel, zodat deze verplaatsbaar is.

Iedereen is anders en heeft een andere voorkeur als het gaat om interieur, sfeer en wonen.
Tijdens een eerste kennismakingsgesprek wordt uitvoerig besproken wat de wensen van de klant zijn en voor wie de muurschildering bestemd is. Dat maakt het zo persoonlijk, uniek en op maat gemaakt.

Voordat de uitvoering begint, worden er een aantal ontwerpen gepresenteerd, zodat het van te voren duidelijk is hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Als de klant tevreden is met het ontwerp, gaat het schilderwerk van start.

 
muurschildering badkamer, zebra muurschildering, negelen, zee, afrika, Q badkamer, zebra muurschildering, negelen, zee, afrika, Q badkamer, zebra muurschildering, negelen, zee, afrika, Q badkamer, zebra muurschildering, negelen, zee, afrika, Q
   
drechtsteden, delft, den haag, decoratie, decoratief, digitaal, discotheek, exterieur, feng shui, gorinchem, garage, hoogvliet, huis, huiskamer, horeca, idee,  interieur, interieur ontwerper, interieur ontwerp, interieurontwerpster, interieur advies, Q