interieur styling, interieur, styling, verkoopstyling, verkoop, 3d tekeningen, artist impression, impressions, artist, schetsen, plattegrond, Q creationz, qcreationz
interieur styliste, interieurstyling, styling, interieur
3D schetsen, visualiseren, visuals, tekeningen, schetsen
verkoopklaar, huis, woning, appartement, makelaar
projecten monique van liempd, interieur, architect
dordrecht, regionaal, stadswerven
contact, m. van liempd, q creationz, qcreationz, dordrecht, rotterdam, zuid holland
 
Verkoopstyling
 
verkoopstyling, styling, verkoop, interieur, verkoopklaar maken woning, huis, appartement, bedrijfsruimte, woningen, modelwoning

3D visualisatie werkt verkoopbevorderend. Zien is immers kopen!
Wij tekenen plattegronden op schaal, maar ook 3D modellen, om de ruimtelijkheid van een woning goed weer te geven.

Op de plattegronden en 3D tekeningen kunnen wij aanpassingen doorvoeren, die in werkelijkheid nog niet zijn uitgevoerd! Als bijvoorbeeld een verbouwing of aanpassing aan de woning een te grote investering is, kan een visualisatie toch het beoogde resultaat weergeven. Hierdoor kan op voorhand het eindresultaat al bekeken worden, waardoor er meer zekerheid wordt gecreëerd over het eindresultaat. Noem het een virtuele verbouwing.
Deze virtuele verbouwing kan een wand zijn die op de tekening wordt weggehaald om meer ruimtelijkheid in de woning te verkrijgen, maar bijvoorbeeld ook een complete badkamer of een keuken.

Vaak is het moeilijk voor te stellen hoe een woning eruit komt te zien na een verbouwing. Visualiseren is hierbij een handig hulpmiddel. Potentiële kopers worden zo op goede ideeën gebracht en het scheelt de verkopende partij tijd en geld. Niemand wil tenslotte geld uitgeven aan een woning die verkocht gaat worden.

Klik hier voor voorbeelden

 
styling, interieur, advies, ontwerp, schets, artist impression, verkoopstyling, Q creationz, qcreationz