Q CreationZ - interieur styling
kleuradvies
metamorfose
sfeeradvies
verkoopstyling
muurschildering
cadeaubon
Q CreationZ
publicaties, media
 
Een metamorfose is een re-styling van je interieur. Het interieur krijgt een hele nieuwe look. Een aantal kleine aanpassingen kunnen een groot verschil uitmaken en resulteren in een prettigere woonsfeer.

Bij een metamorfose wordt er meestal rekening gehouden met de meubels die al aanwezig zijn in de woning. Q CreationZ probeert altijd met zo weinig mogelijk middelen een zo groot mogelijk resultaat te bereiken. Soms zullen er toch wat accessoires of meubulair aangeschaft moeten worden om het eindreslutaat te bereiken.
Met een goede basis kan je de woonsfeer makkelijk veranderen; een nieuw kleed, een paar nieuwe gekleurde kussen en een andere kleur op de muur en je hebt weer een totaal andere sfeer in huis.

Onder andere door stoffen, behang, raambekleding, een lichtplan, planten, decoraties en accessoires. Materialen die erg sfeerbepalend zijn in het interieur.

De metamorfose wordt gepresenteerd door middel van schetsen, digitale fotobewerkingen en een sfeerbord, inclusief een lichtplan.
De uitvoering van de metamorfose kan verzorgd worden, maar de klant kan ook besluiten om het beoogde eindresultaat zelf uit te voeren.

 
plattegrond, wonen, verf, advies, kleuren, decoratie, sfeer, woonkamer, slaapkamer, gang, trap, zolder, kantoor, cafe, horeca, bedrijven, particulieren, Q
   
psychologie van kleur, plattegrond kantoor, plattegrond, sfeer accessoires interieur, styliste nederland interieur, sfeerbord, styling interieuradvies, styliste huis, styliste huizen, schilderij bloemen, sfeerbeelden interieur, sfeer presentatie,